4 Yıldızlı Kudüs Turu

Gerekli Evraklar ve Vize ile ilgili önemli notlar

• Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve acentemizden temin edilecek vize başvuru formu doldurulması gerekmektedir.
• T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Liste vizesi alındığından pasaportlara vize vurulmamaktadır. Yeşil pasaport sahipleri içinde liste vize alınmaktadır.
• Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Acentamız sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
T.C.yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve / veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Pasaportlara vize uygulanması için karşılıklı 2 boş sayfa zorunludur.
• Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir.
• Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. İptal edilmiş pasaportlardaki geçerli Schengen vizeleri ile seyahat edilememektedir.